Infoisinfo Nederland

Grand Cafe Hotel Central
Restaurant in Roosendaal

www.hotelcentral.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0165-53565?

Adres

Stationsplein 9. P.C. 4702VZ, Roosendaal, Noord Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Grand Cafe Hotel Central

Hotel in Roosendaal, Cafe in Roosendaal, Centrum in Roosendaal, Culinair in Roosendaal

Hotel Central is een 4-sterren hotel in het centrum van Roosendaal. De stijlvolle design inrichting in combinatie met de warme sfeer en gastvrijheid van een Familiehotel maakt het hotel tot een geliefde verblijfplaats voor zowel de zakelijke reiziger als voor de gasten die op zoek zijn naar een heerlijk ( culinair ) weekendje weg. Bovendien beschikt het hotel over een modern ingerichte zaal voor het houden van een conferentie, vergadering of een gezellig familiediner .
Uiteraard kan het hotel ook behulpzaam zijn met fietsenverhuur en het verstrekken van uitgebreide fiets en wandelroutes. .
In de directie omgeving van het hotel beschikt Roosendaal over meer dan voldoende ontspanningsmogelijkheden om u een weekend te vermaken. De rechtstreekse treinverbindingen tussen Roosendaal en luchthaven van Brussel en Schiphol duren minder dan 90 minuten. Het hotel is gelegen direct tegenover het station, Rotterdam, de steden Amsterdam, en centraal ligt tussen, dat prima verbindingen heeft met, Antwerpen en Brussel. Een gevestigde naam met een restaurant, Restaurant Sistermans, dat niet alleen bij de hotel gasten maar ook in de wijde omgeving bekendheid geniet. U kan hierbij denken aan: winkelen in het Rosada Outlet Center, golven op de korte golfbaan De Stok of de uitdagendere golfbaan de Wouwse Plantage, Skiën op de overdekte skibaan Skidôme, relaxen in een Spa of zelfs het luchtruim kiezen in het Sky-dive centrum. .
Via internet kunt U on-line de beschikbaarheid van het hotel controleren en uw reservering maken.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Grand Cafe Hotel Central (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe